<meni> VIOLINA:

IGRANJE VIOLINE

Violina je osupljiv inštrument, ki na začetku zahteva nekaj več vaje in ročnih spretnosti, saj se v eni podrobnosti razlikuje od ostalih inštrumentov naše glasbene šole (zagotavljanju intonacije).

Vendar pa kasneje, ko osvojimo tehniko polaganja prstov – ni več ovir za igranje violine.

Z nekaj znanja lahko naredimo močan vtis na poslušalce, saj violina ni tako pogost inštrument v naši družbi, kot npr. kitara in to dejstvo jo naredi še bolj skrivnostno.

klasična violina

Poleg vseh pesmi, ki so zajete v lekcijah boste znali zaigrati tudi druge melodije, ki so vam všeč. Na internetu je ogromno pesmi, zapisanih tudi v notni obliki, ki jih boste znali samostojno zaigrati, lahko pa se boste priključili tudi kakšni glasbeni zasedbi.

ženska igra na violino

Paket “Violina” je namenjen čistim začetnikom vseh starosti, kot tudi tistim, ki “za silo” zaigrajo kakšno pesem, vendar nimajo pravega občutka za igranje.

Paket lahko služi kot odlično dopolnilo k klasični glasbeni šoli (paket kot dodatni inštruktor), saj poleg klasičnih in komercialnih pesmi obravnava vse bistvene elemente glasbene teorije, poleg tega pa je priložena nalepka za lažje igranje.

Po 70. lekciji boste zaigrali pesmi, ki ste jih verjetno do sedaj samo občudovali.

Violina je inštrument, s katerim igramo klasično glasbo in ljudsko glasbo, nepogrešljiva je pri “country” glasbi, v lekcijah pa je tudi nekaj komercialne glasbe, saj je z violino mogoče zaigrati večino melodij, ki jih poslušamo iz dneva v dan.

Po opravljenem izobraževanju boste imeli občutek kaj zmorete in se morda odločili za nadaljevanje (morda pa ste vi ali vaš otrok celo “skriti talent”). V vsakem primeru pa boste lahko sami razvijali svoje spretnosti in nadgrajevali svoje znanje iz interneta.

Če se želite naučiti pravilnega igranje violine z dobro teoretično osnovo, je to vsekakor pravi paket za vas!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!