<meni> BLOKFLAVTA:

IGRANJE BLOKFLAVTE (KLJUNASTE FLAVTE)

Blokflavta je prisrčen inštrument, zelo razumljiv za začetnika, saj nima veliko tonov, pa tudi postavitev lukenj je takšna, da samo sledimo logičnemu zaporedju in že zaigramo prve melodije.

Blokflavta je mnogokrat prvi inštrument, s katerim otroci začnejo svojo glasbeno pot in jo kasneje nadgrajujejo z igranjem drugih inštrumentov.

Ravno zaradi svoje enostavnosti je priljubljena med otroki, z malo truda pa igranje osvojijo tudi starejši navdušenci.

lesena kljunasta flavta - blokflavta

Iz blok flavte hitro izvabimo lepe melodije, ki so ob spremljavi drugega inštrumenta (npr. kitare) odlična izbira za različne nastope. Učenje blok flavte je tudi odlična “popotnica” za igranje prečne flavte. Na internetu je ogromno pesmi, zapisanih tudi v notni obliki, ki jih boste znali samostojno zaigrati, lahko pa se boste priključili tudi kakšni glasbeni zasedbi.

moški igra flavto na travi

Paket “Blokflavta – osnovna stopnja” je namenjen vsem začetnikom, ki se želijo naučiti igranja blokflavte.

Paket lahko služi kot odlično dopolnilo k klasični glasbeni šoli (paket kot dodatni inštruktor), saj obsega vse bistvene elemente igranja z dodatnimi praktičnimi primeri in vajami za spretnosti, ki so potrebne za igranje blok flavte, kot tudi glasbeno teorijo.

Po 70. lekciji boste lahko zaigrali pesmi, ki ste jih v mislih požvižgavali, v praksi z blokflavto igramo klasično, ljudsko in druge vrste glasbe.

Lekcije v paketu vsebujejo tudi komercialno glasbo. Po opravljenem izobraževanju boste spoznali, kaj zmorete in se odločili kako naprej (morda pa ste vi ali vaš otrok celo “skriti talent”). V vsakem primeru pa boste lahko samostojno razvijali svoje spretnosti preko materiala na internetu in tudi drugih virov.

Poleg klasičnega igranja se boste naučili tudi pravilne postavitve prstov, vpihovanja, vdihovanja in izdihovanja zraka in še marsikaj. Poleg pesmi ki jih zajema paket, boste znali po notah ali po posluhu zaigrati tudi druge melodije, ki so vam všeč.

V kolikor se želite samostojno naučiti igranja kljunaste (blok) flavte, je to pravi paket za vas.

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!