IGRANJE PREČNE FLAVTE

Prečna flavta je prijazen inštrument, iz katerega lahko ob pravilnem igranju izvabimo neverjetne pravljične tone. Prečna flavta sodi v skupino flavt, kamor sodijo tudi blokflavta, altovska flavta, “piccolo” in druge flavte.

Flavta (piščal) je eden od najstarejših inštrumentov, saj so nekateri najdeni primerki stari več kot 100.000 let.

Prečna flavta odlična možnosti za nadaljevanje igranja blokflavte, lahko pa to znanje dopolnjujemo ali nadgrajujemo tudi z igranjem npr. pihal ali drugih inštrumentov. Po opravljenem izobraževanju boste spoznali, kaj zmorete in se odločili kako naprej (morda pa ste vi ali vaš otrok celo “skriti talent”).

moški igra prečno flavto

V vsakem primeru pa boste lahko samostojno razvijali svoje spretnosti preko materiala na internetu in tudi drugih virov.

Učenje prečne flavte je odlična možnost za nadgrajevanje znanja tistih, ki že igrajo blokflavto. Na internetu je ogromno pesmi, zapisanih tudi v notni obliki, ki jih boste znali samostojno zaigrati, lahko pa se boste priključili celo kakšni glasbeni zasedbi.

ženska igra na prečno flavto

Paket “Prečna flavta” je namenjen vsem začetnikom, ki se želijo naučiti igranja prečne flavte, kot tudi tistim, ki že znajo “za silo” kaj zaigrati in bi želeli izpopolniti svoje znanje.

Paket lahko služi kot odlično dopolnilo k klasični glasbeni šoli (paket kot dodatni inštruktor), saj obsega vse bistvene elemente igranja z dodatnimi praktičnimi primeri in vajami za spretnosti, ki so potrebne za igranje prečne flavte, kot tudi glasbeno teorijo.

Ob igranju flavte se boste naučili pravilne postavitve prstov, vpihovanja, vdihovanja in izdihovanja zraka in še marsikaj.

Poleg pesmi, ki jih zajema paket, boste znali po notah ali po posluhu zaigrati tudi druge melodije, ki so vam všeč.

Če se želite hitro naučiti pravilnega igranje prečne flavte je to vsekakor pravi paket za vas!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!