IGRANJE KLAVIRJA

Klavir je čudovit inštrument, ki nam vrača naš vloženi trud skozi veličasten zvok, z malo občutka pa lahko iz njega izvabimo neverjetne harmonije že po nekaj mesecih vaje.

S klavirjem lahko igramo klasično, narodno, ljudsko ali komercialno glasbo, lahko pa tudi spremljamo petje z akordi oz. izvajanjem harmoničnih vzorcev.

Vse vrste glasbe boste po našem izobraževanju zagotovo drugače “slišali”, pesmi ki ste jih že poznali in prepevali boste spoznali tudi iz drugih zornih kotov.

koncertni klavir

Neverjeten je občutek, ko slišite pesmi večplastno in v mislih vidite, kako se določena pesem tudi zaigra. Pridobljeno znanje pa je nepogrešljivo tudi pri igranju klaviatur (sintesizerja)!

Danes so po dostopnih cenah na voljo elektronski inštrumenti (kot npr. “klavinova”, “električni klavir” in podobno), ki so precej manjši in lažji kot pravi klavir, poleg tega pa je možno uravnavati tudi glasnost. Pri tem pa je njihov zvok že tako izpopolnjen, da v praksi zvenijo kot pravi klavir.

ženska igra klavir

Paket “Klavir” omogoča samostojno učenje klavirja vsakomur, ki ima vsaj 20-30 minut časa na dan.

Tak način učenja predstavlja optimalno rešitev za vse, ki nimate veliko časa in denarja za usklajevanje z osebnimi inštruktorji. Trenutno sta v prodaji osnova in nadaljevalna stopnja. 

Po opravljeni zadnji lekciji boste imeli natančen občutek, kaj zmorete in se odločili kako naprej (morda pa ste vi ali vaš otrok celo “skriti talent”).

V vsakem primeru boste lahko razvijali svoje spretnosti in nadgrajevali svoje znanje tudi iz interneta. Na internetu je ogromno pesmi, ki jih boste znali samostojno zaigrati, če pa imate smisel za petje, se boste lahko spremljali tudi pri petju.

Paket “Klavir – osnovna stopnja” je namenjen začetnikom vseh starosti, kot tudi tistim, ki po malem obvladajo nekaj melodij, vendar še nimajo pravega občutka za igranje.

Paket “Klavir – nadaljevalna stopnja” je namenjen vsem, ki so osvojili osnovno stopnjo (oz. te osnove že poznajo) in bi želeli nadgraditi svoje znanje.

Če se želite naučiti pravilnega igranja klavirja s trdno teoretično podlago je to pravi paket za vas!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!