<meni> BOBNI:

IGRANJE BOBNOV

Bobni so ekstravagantno glasbilo, saj kot tolkalo ne ponujajo izvajanja klasičnih melodij, lestvic itd. Čeprav z bobni ne moremo zaigrati melodije, pa so tolkala nepogrešljiv inštrument v skoraj celotnem spektru glasbe.

Brez bobnov bi sodobna komercialna glasba zvenela pusto, rock ali jazz glasbe pa si brez bobnov ne moremo predstavljati.

Bobnarji so praviloma pomembni člani glasbenih skupin, saj so dobri bobnarji zelo iskani.

komplet bobnov rdeče barve

Morda vas bobnanje veseli, pa ne veste če ste se sposobni naučiti igranja tega inštrumenta. Naročite paket in začnite z vajami. Osnovne vaje lahko osvoji vsakdo, po letu igranja boste imeli dovolj znanja, da boste sprejeli odločitev – kako naprej.

Lahko boste zaigrali v kakšni glasbeni skupini, ali pa kako drugače izkoristili novo pridobljene spretnosti, v vsakem primeru pa boste lahko nadgrajevali svoje znanje tudi iz videoposnetkov na internetu in drugih virov.

bobnar bobna na bobne

Paket “Bobni” je namenjen vsem, ki se želijo spoznati z osnovami igranja bobnov. 

Bobni imajo med glasbenimi inštrumenti malo specifično vlogo, zato je pomembno, da že na začetku pristopimo k igranju s pravilnim pristopom.

Osnovni in zahtevnejši ritmi, štetje, tempo, dinamika, drža paličk, prehodi, zapisi ritmov in ostale skrivnosti bobnanja so na enostaven način razloženi in prikazani v video lekcijah.

V paketu so priloženi tudi midi zapisi za vsakodnevno vajo ob glasbeni podlagi. Paket je primeren za čiste začetnike, kot tudi za tiste, ki že malo bobnajo po svojem lastnem občutku. Imeli boste dovolj znanja, da začnete tudi kot bobnar pri kakšni glasbeni skupini, kjer boste skupaj nadgrajevali svoje znanje.

V kolikor se želite samostojno naučiti igranja bobnov iz video lekcij, je to pravi paket za vas.

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!