IGRANJE HARMONIKE

Klavirska harmonika je v Sloveniji in drugod zelo priljubljen inštrument in še vedno pridobiva na popularnosti. Možnosti igranja klavirske harmonike so skoraj neomejene, s kvalitetnim igranjem pa hitro naredimo močan vtis na poslušalce in dvignemo razpoloženje družbe na visok nivo.

Z nekaj vaje boste hitro dobili občutek za pravilno igranje, pri harmonikah je zelo pomembna dinamika igranja.

Dinamika (tiho in glasno igranje) igranja harmonike, ki se prepleta skozi pesmi naredi čarobno vzdušje, ki nam požene kri po žilah in večino poslušalcev ob pravem zvoku harmonike močno “zasrbijo pete”.

klavirska harmonika

Po končanem izobraževanju se lahko odločite kako naprej, poleg neštetih drugih možnosti pa boste lahko tudi sami nadgrajevali svoje znanje s pomočjo notnih zapisov in posluha, ali pa kar iz iz različnih posnetkov na internetu in še mnogih drugih virov.

človek igra klavirsko harmoniko

Paket “Klavirska harmonika” omogoča samostojno učenje klavirske harmonike vsakomur, ki ima 20-30 minut časa na dan. Tak način učenja predstavlja optimalno rešitev za vse, ki nimate veliko časa in denarja za usklajevanje z osebnimi inštruktorji.

Trenutno sta v prodaji osnova in nadaljevalna stopnja, podrobnosti pa si lahko ogledate tudi sami. 

Za razliko od paketa “diatonična harmonika” v tem paketu obravnavamo tudi glasbeno teorijo, tako da pridobite celosten vpogled v umetnost igranja harmonike.

Po opravljenem izobraževanju boste videli kako naprej (morda pa ste vi ali vaš otrok celo “skriti talent”). V vsakem primeru pa boste lahko razvijali svoje spretnosti in nadgrajevali znanje iz interneta ali pa melodije zaigrali kar po posluhu.

Na internetu je ogromno besedil in pesmi z akordi, ki jih boste znali samostojno zaigrati, če pa imate smisel za petje, se boste lahko spremljali tudi pri petju.

Paket “Klavirska harmonika – osnovna stopnja” je namenjen začetnikom vseh starosti, kot tudi tistim, ki po malem obvladajo nekaj melodij, vendar še nimajo pravega občutka za igranje.

Paket “Klavirska harmonika – nadaljevalna stopnja” je namenjen vsem, ki so osvojili osnovno stopnjo (oz. te osnove že poznajo) in bi želeli nadgraditi svoje znanje.

Če se želite naučiti pravilnega igranje harmonike z ustreznimi tehnikami igranja in dobro teoretično osnovo, je to vsekakor pravi paket za vas!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!