KOMU JE NAMENJENA GLASBENA ŠOLA NA DALJAVO?

Komu je namenjeno izobraževanje?  
Vsem, ki se želijo naučiti igranja določenega inštrumenta in nimajo želje biti vrhunski glasbeniki, torej nimajo potrebe ali možnosti hoditi v klasično glasbeno šolo. Učenje poteka na vašem domu. 

Otrokom, ki jim bo igranje nedvomno koristilo v nadaljnjem življenju. Razvijalo bo njihovo kreativnost in zapolnilo “prosti tek”, ki ga doživljajo v obdobju adolescence in tudi v kasnejšem življenju.

Mlajšim in starejšim moškim, ki bodo veliko bolj samozavestni na različnih zabavah, zagotovo se bodo ženski pogledi bolj pogosto ustavljali na njih med izvajanjem svojih novih spretnosti. 

Ženskam vseh let, ki bodo lahko izrazile svojo kreativnost in čustva na povsem nov – izviren način; na zabavah, doma, v družbi prijateljic, med otroki, na piknikih in še kje…

igranje kitare na plaži

“Glasbena šola na daljavo” je namenjena tudi otrokom, ki zaradi različnih vzrokov nimajo možnosti obiskovati klasične glasbene šole, vendar bi se radi bi se naučili igranja inštrumenta.

Paket je odlična dopolnitev tudi k klasični glasbeni šoli. 

Namenjena je tudi vsem, ki niso več otroci, vendar bi se vseeno radi naučili igranja in nimajo časa ali volje hoditi v glasbeno šolo, ali se ne morejo vedno znova usklajevati z inštruktorji, morda pa tudi nimajo denarja za inštruktorje.

Paket “Glasbena šola na daljavo” je lahko primerno darilo za sodelavca, ki odhaja v pokoj, ali pa darilo otroku za dober uspeh. Možnosti je ogromno, lahko ta paket podarite kar sami sebi. 🙂

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali imate dovolj posluha, da se lahko sami učite igranja inštrumenta?
Skoraj zagotovo! Vaje so prilagojene izobraževanju na daljavo in temu primerno boste napredovali iz povsem začetnih tehnik na zahtevnejši nivo. Vsak povprečno razvit človek ima prirojen določen nivo posluha (nekateri pač več drugi manj).

Kandidati z manj posluha morajo nekoliko več vaditi, da z vajo nadoknadijo občutek za glasbo in to je vse, kar lahko po dosedanjih izkušnjah zatrdimo. Seveda ne obljubljamo nemogočega, vendar pa boste po predelanih lekcijah tudi vi svoje pesmi zagotovo zaigrali na povsem zadovoljivi ravni. 

Ali imate dovolj časa za učenje inštrumenta?
20 – 30 minut vaje na dan bo iz vas v predvidenem času naredilo glasbenika na zadovoljivem nivoju. Tisti, ki imate več časa boste osvojili kompletno gradivo še prej. Tisti z manj časa pa si lahko študij “raztegnete” na daljši čas, vendar pa je vsaj trikrat do štirikrat tedensko priporočljivo vaditi.  

Kakšno predznanje je potrebno za osnovno stopnjo?
Za osnovno stopnjo ni potrebno nikakršno predznanje. Izobraževanje je programirano tako, da začenjamo z učenjem pravilne drže inštrumenta, prstnih tehnik in ostalih vaj, potrebnih za pravilno igranje inštrumenta. 

Potem se izjemno počasi razvija zahtevnost vaj, tako da prehod skoraj med vajami skoraj ni opazen, kar naenkrat pa boste spoznali, da dejansko znate igrati svoj inštrument. 

Tudi če inštrument “za silo” že igrate je priporočljiva začetna stopnja, saj je pravilna tehnika in poznavanje osnov glasbe izjemnega pomena pri kasnejšem napredovanju.

Opažamo namreč, da se samoukom v veliko primerih brez pravilnega začetnega pristopa napredek na določeni stopnji zaustavi.

igranje bobnov z glasbeno šolo na daljavo

Zanimivo je, da pakete kupujejo ljudje, ki so pred davnimi leti že igrali različne inštrumente, pa so med tem že marsikaj pozabili. Osnovna stopnja je odlična priložnost za obnovitev vsega, kar ste že nekoč obvladali in ste zaradi različnih vzrokov te dejavnosti opustili. 

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!