<meni> KITARA:

IGRANJE KITARE

Kitara je fantastičen inštrument, ki sodi med najbolj popularne instrumente današnjega časa!

Ima veliko prednosti. Hitro se naučimo osnovnega igranja, je lahko prenosljiva, ni občutljiva, znanje igranja klasične kitare lahko uporabimo tudi na drugih vrstah kitar in še bi lahko naštevali.

Z osvojenim znanjem po koncu našega izobraževanja, boste z električno kitaro in efektom zaigrali že kar neverjetne kombinacije zvokov in harmonij.

klasična kitara

Prijatelji bodo ob takšni predstavi kar – obmolknili!

Na internetu je ogromno besedil in pesmi z akordi, ki jih boste znali samostojno zaigrati, če pa imate smisel za petje pa se boste lahko spremljali tudi pri petju.

Paket “Kitara” omogoča samostojno učenje kitare vsakomur, ki ima 20-30 minut časa na dan.

Tak način učenja predstavlja optimalno rešitev za vse, ki nimate veliko časa in denarja za usklajevanje z osebnimi inštruktorji.  Trenutno sta v prodaji osnova in nadaljevalna stopnja.

Po opravljenem izobraževanju boste imeli jasno sliko o tem, kaj zmorete in se odločili kako naprej (morda pa ste vi ali vaš otrok celo “skriti talent”).

V vsakem primeru pa boste lahko razvijali svoje spretnosti in nadgrajevali bazo znanja iz interneta. Paket za učenje kitare je namenjen kot samostojno učenje kitare za začetnike. Naročite preko interneta ali telefona, lekcije pa gledate in vadite sami doma.

Paket “kitara – osnovna stopnja” je namenjen začetnikom vseh starosti, kot tudi tistim, ki po malem obvladajo nekaj melodij, vendar še nimajo pravega občutka za igranje.

Paket “Kitara – nadaljevalna stopnja” je namenjen vsem, ki so osvojili osnovno stopnjo (oz. te osnove že poznajo) in bi želeli nadgraditi svoje znanje.

Če se želite naučiti pravilnega igranje kitare z ustreznimi tehnikami igranja in dobro teoretično osnovo, je to vsekakor pravi paket za vas!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!