<meni> DIATONIČNA HARMONIKA:

IGRANJE DIATONIČNE HARMONIKE

Diatonična harmonika je v Sloveniji izjemno priljubljen inštrument in zdaj ni več ovir, da se naučite igranja tudi vi!

Lahko boste igrali sami doma, v dobri družbi in ob različnih veselih dogodkih, saj je diatonična harmonika neverjeten inštrument, s katerim zagotovo naredimo močan vtis na poslušalce in z njim lahko popestrimo vsak dogodek. Z nekaj vaje boste dobili občutek za pravilno igranje, saj je pri harmonikah je zelo pomembna dinamika igranja.

diatonična harmonika ali frajtonarca

Tiho in glasno igranje ter hitro in počasno igranje harmonike, so elementi igranja ki se prepletajo skozi pesmi in vedno naredijo čarobno vzdušje, ki nam požene kri po žilah ter večino poslušalcev ob pravem zvoku domače harmonike močno “zasrbijo pete”.

dekle igra diatonično harmoniko

Paket “Diatonična harmonika” omogoča samostojno učenje diatonične harmonike vsakomur, ki ima 20-30 minut časa na dan. Tak način učenja predstavlja optimalno rešitev za vse, ki nimate veliko časa in denarja za usklajevanje z osebnimi inštruktorji. Trenutno sta v prodaji osnova in nadaljevalna stopnja, podrobnosti pa si lahko ogledate tudi sami. 

Za razliko od paketa “klavirska harmonika” ne obravnavamo glasbene teorije, temveč le prikazujemo video lekcije, po katerih se učite igrati priljubljene pesmi. Torej UČENJE BREZ NOT, lekcije vsebujejo samo prikaz inštruktorjevega igranja.

Po opravljenem izobraževanju boste videli kako naprej (morda pa ste vi ali vaš otrok celo “skriti talent”). V vsakem primeru pa boste lahko razvijali svoje spretnosti in nadgrajevali znanje iz interneta ali pa melodije zaigrali kar po posluhu.

Na internetu je ogromno besedil in pesmi z akordi, ki jih boste znali samostojno zaigrati, če pa imate smisel za petje, se boste lahko spremljali tudi pri petju.

Paket “Diatonična harmonika – osnovna stopnja” je namenjen začetnikom vseh starosti, kot tudi tistim, ki po malem obvladajo nekaj melodij, vendar še nimajo pravega občutka za igranje.

Paket “Diatonična harmonika – nadaljevalna stopnja” je namenjen vsem, ki so osvojili osnovno stopnjo (oz. te osnove že poznajo) in bi želeli nadgraditi svoje znanje.

Če se želite hitro naučiti pravilnega igranje diatonične harmonike  je to vsekakor pravi paket za vas!

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!