KAKO POTEKA GLASBENA ŠOLA NA DALJAVO?

Kako konkretno poteka izobraževanje?

Izobraževanje poteka doma (oz. na daljavo):

  • Ogledate si video lekcije (vsak teden spremljate novo video lekcijo preko DVD-ja),
  • Igrate vaje in pesmi na inštrumentu (na inštrumentu izvajate vaje, ki so predvidene v tekoči lekciji),
  • Rešujete naloge v igralnem zvezku (v igralnem zvezku odgovarjate na vprašanja povezana s tekočo lekcijo).

Poleg tega imate na voljo:

  • posvetovanje v forumih z inštruktorji in ostalimi udeleženci,
  • dodatno gradivo, ki ga prenesete z interneta.

Spremljanje vašega napredka (NI OBVEZNO):

  • dve, tri ali štiri lekcije “kontrolne lekcije (Ko osvojite kontrolno lekcijo se lahko povežete z inštruktorjem, ki vam bo povedal, koliko ste lahko zadovoljni z osvojenim znanjem),
  • zadnja lekcija je “izpitna lekcija” (po osvojeni zadnji lekciji, pesem pravilno zaigrate pred dvema inštruktorjema in po pošti prejmete potrdilo o uspešno opravljeni “glasbeni šolo na daljavo”).
lekcije glasbene šole na daljavo

KATERA POSEBNA ZNANJA SO POTREBNA?

Računalniško znanje ni potrebno! 
Po naročilu dobite po pošti zbirko DVD-jev in z vajami lahko začnete nemudoma. DVD medij vstavite v računalnik ali DVD player in si ogledate prvi film – video lekcijo. (DVD ji delujejo na večini DVD-playerjev) 

Glasbeno predznanje ni potrebno!
Osnovna stopnja je narejeno za popolne začetnike in je predvidena za osebe, ki z igranjem inštrumentov nimajo nobenih izkušenj. Osvajanje inštrumenta se začne z osnovnimi vajami, potem pa se zahtevnost počasi stopnjuje.  Tudi če nekaj izkušenj z igranjem že imate – vam bodo zagotovo samo koristile. 

VSAKODNEVNI POTEK IZOBRAŽEVANJA

Potek izobraževanja
Zavrtite si lekcijo na DVD-ju in ponovite vajo s svojim inštrumentom. Pri tem uporabljate tudi pisno gradivo (note, tablature…), ki ga prejmete po pošti. Lekcije so časovno programirane in vi le sledite urniku. 

Izobraževanje je prilagojeno povprečnemu uporabniku, tako da je vse lekcije mogoče osvojiti v času, ki je predviden na DVD-ju.

Vsaj na začetku priporočamo vsakdanjo vadbo v okvirih 15 do 20 minut, lahko tudi več. Kasneje se intenzivnost zmanjša.

gospa igra citre v glasbeni šoli na daljavo

Na posnetku vam inštruktor natančno prikaže vsako vajo posebej in vi jo samo ponavljate tolikokrat, kolikorkrat je predvideno v tedenskem razporedu.

Skratka; vaše dnevno delo je spremljanje lekcij na DVD-ju in ponavljanje vaj, ki so predvidene po urniku. Seveda lahko vadite več, kot je priporočljivo, saj boste tako še hitreje in bolj učinkovito osvojili inštrument. Nikakor pa ni dobro, da za dalj časa opustite vadbo, saj to slabo deluje tudi na vašo motivacijo. 

Najtežji je začetek, vendar pa vam bodo dali rezultati po nekaj tednih treninga krila in vas ponesli v območje pozitivnih občutkov, ki ste jih vajeni samo iz največjih doživetij. Ko boste prvič pred družbo zaigrali na svoj inštrument boste spoznali radosti, ki jih daje glasba in ne bo vam žal, da ste nekaj minut na dan posvetili – “glasbeni šoli na daljavo”.

become part of our

vision

Talk To Us & We’ll Talk To You!