NAKUP PAKETA Z BON21

Z veseljem vas obveščamo, da je nakup vseh naših izobraževalnih paketov mogoč tudi z bonom BON21 !

Kako do paketa “Glasbena šola na daljavo” z BON21?

Paket lahko kupite z BON21 + gotovinskim doplačilom ali z večimi BON21. V kolikor želite plačati z BON21 pri naročilu pod opombo navedite, da želite plačati tudi z BON21.

Kontaktirali vas bomo preko emaila in poslali obrazec za vnovčenje BON21.

Od vas potrebujemo izpolnjen obrazec in kopijo osebne izkaznice. Vse podrobne informacije dobite v emailu, v katerem vam pošljemo tudi obrazec za vnovčenje BON21. 

Lahko koristite več BON21 pri nakupu enega paketa. (npr. žena in mož koristita vsak svoj BON21 pri nakupu enega skupnega paketa)

Kaj je bon-21?

Bon je dobroimetje v informacijskem sistemu FURS, ki ga ima vsaka oseba, ki izpolnjuje predpisane pogoje (upravičenec do bona) in ga lahko unovči pri ponudnikih storitev, ki izpolnjujejo predpisane pogoje, za plačilo opravljenih dovoljenih storitev. Zanj ni potrebno posebej zaprositi.

BON21 je bon z namenom odprave posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi za izboljšanje gospodarskega položaja z vidika spodbujanja potrošnje v gostinstvu,  turizmu, športu in kulturi.

Kdo je upravičenec do bona?

Upravičenec je oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji na dan 30. junij 2021 (velja za BON21)

Kolikšna je vrednost dodeljenega bona BON21 upravičencem?
  • 100 evrov (oseba, ki je bila na dan 30. junij 2021 polnoletna in tudi vse osebe, ki so do konca leta 2021 dopolnile 18 let)
  • 50 evrov (vse ostale osebe, mlajše od 18 let)
Pozor!

Vnovčenje za nakup glasbenega izobraževanja je mogoče samo za BON21 (ne pa tudi turistični bon, ki je bil izdan v letu 2020).

Informacije so povzete po informativni strani DURS.

Dodatne informacije:

Vse dodatne informacije so na voljo preko maila borut@glasbena-sola.com ali tel: 040 300 500