učenje kitare

          


 

 

 

 

 

 

 

 
Pogoji poslovanja                                            

Uporabniki                                                                                                                             <<NAZAJ<<

Na našem spletnem mestu lahko kupujete kot  fizična oseba ali pravna oseba.

Fizične osebe so izključno uporabniki, ki pridobivajo in uporabljajo blago in storitve za namene izven njihove pridobitne ali poklicne dejavnosti. Za kupce, ki so fizične osebe po tem pravilu, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov ter določila Splošnih pogojev poslovanja.

Pravne osebe so uporabniki, ki blago in storitve pridobijo ali uporabljajo za namene njihove pridobitne ali poklicne dejavnosti. Za kupce, ki so pravne osebe po teh določilih veljajo pravila Splošnih pogojev poslovanja, ki jih sprejmejo ob registraciji oziroma ob oddaji naročila ter določila Obligacijskega zakonika.


Cene

Vse cene na naših spletnih straneh so  navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).  Cene veljajo ob sklenitvi pogodbe oziroma ko kupec dobi sporočilo, da je naročilo v obdelavi.

Načini plačil

Na obroke BanKredit
Želeno blago lahko kupite tudi na obroke s pomočjo storitve BanKredit. Podrobnosti nakupa na obroke si lahko ogledate na naši strani.

Po predračunu na naš TR
Blago lahko poravnate po predračunu na naš transakcijski račun.

Z gotovino po povzetju
Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so bremenijo nas.

Z gotovino ob prevzemu
Naročilo plačate ob prevzemu v naši poslovalnici z gotovino. Po obravnavi naročila vam pošljemo sporočilo ali pa vas pokličemo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago.

S plačilnimi karticami ob prevzemu
V primeru plačila s bančnimi karticami BA (Maestro), plačilnimi in kreditnimi karticami
 

Naročila

Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri prodajalcu. Pogodba se sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko aplikacije »naročilo«. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

Koraki nakupa - sklenitev pogodbe

Izbor artiklov - oddaja naročila
Naročanje lahko poteka preko spleta ali preko telefona.

Kupec vpiše svoje podatke in izbere želeni paket.

Po oddaji naročila preko spleta prejme kupec potrditveni mail. Ko potrdi potrditveni mail je naročilo sprejeto.
 

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 2 ur mora preklic naročila opraviti preko telefona.
V elektronskem sporočilu obvezno navedite navesti naslednje podatke:

- V naslovu sporočila: Preklic naročila

- V vsebini sporočila: a) številka naročila b) ime in priimek kupca c) naslov kupca

Dobavni rok

Splošni dobavni rok je 3 delovne dni po potrjenem naročilu. Po oddaji naročila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev naročenih artiklov s ceno in dobavni rok.  V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja pošta Slovenije. Za vsa naročila do 12h, se bomo potrudili,  da bodo odpremljena še isti ali naslednji dan. Dostava blaga ni omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Strošek dostave je obračunan v ceni paketa,  tako da po opravljenem plačilu na predračun nimate več nobenih dodatnih stroškov. V primeru dostave po povzetju se plača provizija za plačilo položnice po veljavnem ceniku pošte Slovenije. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici, ob prehodnem naročilu: Lokacija poslovalnice: Papirniški trg 14, Ljubljana.

Vračila blaga

V primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate po prejemu blaga na voljo 14 dni časa, da pisno odstopite od pogodbe. Rok začne teči naslednji dan po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 30 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Stroške vračila krije kupec.

Možnost vračila ne velja za:

Kompaktne plošče (CD-ji in DVD-ji), videokasete (VHS) in kasete, v kolikor so odpakirani iz originalne embalaže ali je prelomljen varnostni žig.

Izdelke lahko vrnete na naš naslov osebno ali z dostavno službo na naslov. Prosimo, da se pred vračilom posvetujete z našim reklamacijskih oddelkom, katero način je za vas najboljši.

Garancijski pogoji za blago

Garancija velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa in je na računu ali garancijskem listu navedena garancijska doba. Kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in garancijskim listom. Garancija za vse izdelke, ki imajo garancijo, je najmanj 1 leto. Za izdelke, ki imajo daljšo garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!

Proizvajalec je, v skladu z zakonom, dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Za hitrejšo reklamacijo priporočamo, da garancijo uveljavljate neposredno na pooblaščenem servisu, saj bo tako hitreje rešena. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca ali samo z računom. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno. Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.

Varovanje podatkov in zasebnost

Vpis osebnih podatkov v naročilo je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev prodajalca.  Prodajalec ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki.

Avtorske pravice

Spletna aplikacija »Glasbena šola na daljavo«  in vsi podatki, opisi izdelkov, programska koda, slike  in grafika ter ostali elementi prikazani na tem spletnem mestu z Zakonom o avtorskih pravicah in drugimi zakoni in uredbami avtorskega prava in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

<< NAZAJ <<

       

 


 


 

 

 Kjer se neha govorica, se začenja glasba. (HOFFMANN)